2008. november 12., szerda

Egyre szorosabb a küzdelem

Az e heti klubfoglalkozás nagyon izgalmasra sikerült. Kezdőink egyre magabiztosabban forgatják a kombinációtáblát, egyre szorosabb a küzdelem a haladó oktatók és a kezdő játékosok között. Az este folyamán hosszú izgalmas perceknek lehettünk (haszon)élvezői. A rövid időre beugró Andi meg is jegyezte, hogy elég feszült a légkör... Bizony, amikor már éles a küzdelem, és mindenki a saját döntéseinek és köveinek ura, nos, akkor már nem babra megy a játék, és ezt valahol mélyen legbelül mindenki érzi. Általában sok a lehetőség, dönteni azonban muszáj előbb-utóbb egy konkrét stratégia mellett, ám döntésünk helyességéről csakis a legvégén bizonyosodhatunk meg... amikor már lehet, hogy késő.

A tegnapi végeredmény:
Ágica: +52 (2 HU, 1 behúzás, 0 bedobás)
Péter: +46 (2 HU, 1 behúzás, 2 bedobás)
Zsani: +4 (1 HU, 0 behúzás, 1 bedobás)
Feri: -63 (0 HU, 0 behúzás, 0 bedobás)

Muszáj azonban megjegyeznem, hogy az utolsó kör előtt még toronymagasan vezetett Péter (!!), aki egy gyönyörű saját behúzással egyetlen játék alatt 63 pontot könyvelhetett el magának játékostársaitól. Pechjére az utsó körben Ágicának is bejött egy saját behúzás, amivel azonnal le is döntötte Pétert a trónról. Ebből is látszik, mennyire könnyen és gyorsan változik a végeredmény egy játék alatt. Soha nem szabad feladni a reményt, mindig jöhet egy jó leosztás, egy szerencsés széljárás, ami kimenti az embert a (látszólagos) slamasztikából.

Hajrá! Jövő kedden 5től foly. köv. az Otthonban!!
. . .
. . .
A nap híre azonban - mindenféle mahjong-izgalmon túl - az első kméti mahjongbébi érkezése volt: Zsófitól örömmel értesültünk róla, hogy 2008. november 9-én, vasárnap, megszületett Búti Gáborka, aki anyukájával együtt alig várja, hogy végre otthon élvezhesse tovább az Életet. Nagyon-nagyon sok boldogságot és legfőképp egészséget kívánunk az egész családnak!!! :-)

Nincsenek megjegyzések: