2008. november 25., kedd

A kocka el van vetve


Tyhű, óriási lemaradásban vagyok a blog-írással: már eltelt egy teljes hét a legutóbbi alkalom óta, és az eredmények még mindig nem kerültek fel! De MOST végre mindenre fény derül:

Múlt héten két asztalnál tudtunk játszani. Legnagyobb örömünkre Zsófi és anyukája (!) is velünk tartott, és András személyében is egy új játékossal bővült a kis társaság. A nap harmadik fénypontja Feri újonnan szerzett csodás fekete mahjong készlete volt (reméljük előbb-utóbb ide is felkerül egy kép a készletről), a negyedig fénypont pedig, hogy hosszú idő után ismét körünkben üdvözölhettük Gábort, a Játékok kecskeméti (fő)Mesterét. A hangulat ezúttal is - mint mindig - fergetegesre sikerült.

A végeredmények:

1. asztal
Ágica: +46 (3 HU, 1 behúzás, 1 bedobás)
Zsófi: +9 (2 HU, 1 behúzás, 2 bedobás)
Gábor: -55 (2 HU, 0 behúzás, 2 bedobás)

2. asztal (ennél az asztalnál több játékoscsere folytán - Péternek idő előtt távoznia kellett, András pedig a játék közepén érkezett - végül Zsani saját maga ellen küzdött; úgy fest, sikerült megbirkóznia önmagával... :-))
Péter/Zsani: +152 (4 HU, 1 behúzás, 0 bedobás)
Zsani/András: +41 (3 HU, 3 behúzás, 1 bedobás)
Andi: -35 (1 HU, 1 behúzás, 0 bedobás)
Feri: -158 (0 HU, 0 behúzás, 2 bedobás)

Tehát a papírforma érvényesült múlt héten: az oktatók oktattak, a tanítványok pedig egyre ügyesebbek, egyre többet tanulnak, egyre önállóbbak, aminek igazán, szívből nagyon örülünk.

A legfrissebb MTA előrejelzések szerint ma újabb játékoskedvű fővel bővül klubunk. Kíváncsian várjuk Attilát, és persze bárkit, aki érdeklődést és elhivatottságot érez a mahjong iránt.

Mától fogva este 6 órától találkozunk az Otthonban!

Nincsenek megjegyzések: